reede, veebruar 20, 2015

Miks Eesti naine eelistab Arno asemel Jose Enriquet?

Ja siit tuleb postitus, pärast mille ilmumist pean ilmselt hakkama kandma kuulivesti või Eestist sootuks põgenema. Kujutan ette, et Selveri juurvilja letis tahab nii mõnigi Eesti mees mind nüüd tomatiga surnuks loopida. Rahu! 

Minu tekstid ei kehti kunagi iga inimese kohta, samuti pole eesmärk hukkamõista, vaid panna asjade üle mõtlemna ja kasvõi väikeste sammudena tuua mingeid muutusi. Kui Sa tunned end puudutuna, siis Sa ei pea mind ründama, vaid kui Sulle sobib nii, nagu on, siis pane see kirjutis ristist kinni, kui tahaksid ka ise midagi muuta, siis loe uuesti läbi ja võta seda kui konstruktiivset kriitikat. 

Kordan veel, inimesi on erinevaid ja rahvus pole alati määrav, aga siiski mingid eripärad ju ometigi on. Ühesõnaga … 

Mind  need hallid varjundid  nüüd kummitavad, seda ilmselt minu elukutse tõttu. Esiteks ma analüüsisin  sisu risti-rästi läbi, teiseks ma püüan mõista, mida see kirjanik sellist tegi, et ta suutis kirjutada teose, mis on vallutanud kogu maailma. Ma suutsin välja mõelda kaks põhielementi just filmist, mis viib naised teise dimensiooni või kuskile roosasse maailma, mida nad tavaelus ei koge. 

Esiteks see lennustseen. Naised ikka arutavad ju, et nooh, lähed deidile, jälle see kohvik ja "loomaaed". Ma olen purilennukiga lendamas käinud, see ei ole mingi ulmehinnaga ettevõtmine. Ma ju ei eelda, et mees peab seda lennukit ise omama. See on täpselt selline väljaminek, et kui mõned nädalavahetuse klubitiirud vahele jätta ja suitsetamisest ka loobuda, siis korra elus jõuad ikka naise lendama viia.  Iga naine tahab kordki elus olla midagi enamat, kui mingi järjekordne kohvikaaslane. Sa viid iga teise naise oma Lavazzat jooma, keegi ei taha olla nagu iga teine naine. Naistele meeldib see: "Sa oled esimene, kelle ma..." See pushib meie ego, rääkimata sellest, et ääretult muljetavaldav on, kui mees on tsipa rohkem pingutanud deidi nimel, kui, et töölt kingiks saadud tasuta teatripiletitega Sind üllatab. Mitte, et teatris midagi halba oleks või, et tasuta piletid ei kõlbaks, aga see onju nii lihtne. Boss annab piletid ja Sina teed näo, nagu Sa oleks tohutu organiseermistöö ära teinud. Jah,  arusaadav, et Sa iga naise tarvis ei pingutagi üleliia, aga sellepärast meile meeldibki, kui Sa tead, mis Sa tahad, tunned ära selle, keda Sa ihaldad ja PÜHENDUD, You know!? Mitte ei hoora ringi ja osta igale ühele kohvi (thats not cool), vaid valid välja  ühe ja teed temast printsessi! No arusaadav, et Sa vahel ei tea ju ja pole endas kindel jne, aga siis pole mõtet ka ringi joosta nagu peata kana … Võta hoog maha ja tee endale selgeks, mida Sa üldse tahad, enne seda pole sa mehena lihtsalt tõsiseltvõetav. 


Teine asi. See, kuidas Mr. Grey seda naist võtab (vabandust väljenduse pärast). Ma ei ole kõigi Eesti paaride magamistoas toimuvaga kursis, aga mulle siiski tundub, et kohalikud on üsna  kiretud isendid. Eestlase jaoks on seks nagu töö või kohustus,  nagu plaanimajandus - viis päeva peab soovist ette teatama ja siis käib ka kõik reeglite järgi ja steriilses keskkonnas. Need, kes on vähe julgemad, lähenevad mingil neandertaallase moel, olles sealjuures mats:"Keppi saab v?" Dream on! Kas selliseid hästi kasvatatud, sisuga mehi, kes igal tasandil teavad, mida nad tahavad ja julgevad seda ka võtta, üldse on tänapäeval või ongi järgi jäänud sellised "Appi, naine, jookseme" isendid? Jõulisus, kirglikkus ning enesekindlus on ilmselt need märksõnad, mis töötavad iga teise naise puhul. Nagu ma mõned päevad tagasi kirjutasin: OTSUSEKINDLUS. Isegi, kui Sa nõuad naiselt voodis, et ta ennast piitsutada laseks, aga oled seda nõudes iseteadlik, järjekindel ning austav, siis see naine teeb kõik Sinu heaks. Ma saan aru, miks Eesti mees tihtilugu  selliseid naiivseid verinoori  kiisusid vaatab -  sest tal puudub selgroog ja teadmised, kuidas pesuehtsa naisega toime tulla. Kurb muidugi... Nii need Jose Enriqued  tulevadki ja viivad kõik vinged eesti naised Maarjamaalt minema. Ei nad ei meelitanud teda rahaga, nagu arvab kibestunud Eesti mees,  ilmselt oli ta lihtsalt voodis pisut enamat, kui tuim ja kiretu pohhuist, kes pärast seksi selja pöörab. 

Eesti mehel oleks viimane aeg hakata oma mehelikkusega tööd tegema (reaalsuses ei puuduta see vaid Eesti meest). Just selle enesekindlusega. Eesti mees on tark, töökas, hea väljanägemisega, aga tohutult ebakindel. Ja see muudab ta ka seksuaalselt ebaatraktiivseks. Eks siin on parasjagu süüd ka naistel ja eks see mehelikkuse/naisellikuse kreeni vajumine ongi toimunud mõlema soo süül. Kurb on vaadata, kuidas Eesti mees julgeb ligineda ainult siis, kui pits juba hinge all on ja siis muutub kogu see protsess naeruväärseks. Ka seks täis peaga pole mingi Jumalik nauding. Mõni räägib, et lõdvestub sel moel. Lõtv võib Sul lõpuks sõber püksis olla ja see pole äge! Meeled muutuvad nüriks, Sa ei suudagi tajuda nüansse, mis seksi eriti erutavaks teeb. 

Ma saan aru, et seda enesekindlust jääb suuremal osal puudu. Tõtt-öelda, ega mees olla pole vist sugugi lihtne. Naistel on üsna kõrgendatud ootused, pluss kaasavara ei saanud Sa ka teps mitte ise valida. Kui naisel on väike partii, siis aitab ikka silikon hädast välja, aga mehena pole Sul suurt midagi ette võtta, kui Jumal Sind õnnistanud pole, vaid peadki oma oskuseid lihvima, aga kelle peal Sa harjutad? Ma inimlikul tasandil saan tegelikult meestest, nende komlpleksidest ja hirmudest aru. See on koht, kus ka naised võiksid oma inimlikumat poolt üles näidata  ja mitte naeruvääristada kedagi. 

Iga mees võiks ka aru saada, et naised ei hinda enamjaolt meest mitte tema biitsepsi järgi, vaid just attituud on see, mis loeb ja sealjuures mitte see macholik mask, mida paljud mehed üritavad kanda, vaid just see siiras enesekindlus, mis kiirgab mehest, kes on leidnud iseenda, õppinud end armastama, teinud selgeks, mida ta elult soovib, millist partnerit enese kõrval näha tahab jne. 

Küsimus pole rahas või selles, kui suur või väike on Sinu “Väike Ott” , küsimus on selles, kui palju Sa ise end väärtustad. Aja selg sirgu. Eesti mees on hea mees, aga eneseusku napib! 

PS! Kui Sa tahad head naist, siis see hea naine ootab Sind ammu, aga vahel tuleb püksid püülist puhtaks pühkida, rehetare taha pikniku tekk maha panna ja rukililled ka korjata, et see Tiiutalu Tütrekene ikka päriselt endale võita. Ta tahab tunda, et on ERILINE ja, et Sina ütleksid, et ta on ESIMENE, kelle pärast Sa ise lilli korjamas käisid. 

2 kommentaari:

Unknown ütles ...

Päikest!
Kangesti tahaks õelda, et üldistad liiga palju. Eesti meeste seas on otse loomulikult Sinu poolt kirjeldatuid, kuid nad on vähemuses. Mina isiklikult ei tundud end üheski lauses puudutatuna. Hoopis tänapäeva naistes kipub aasta aastalt probleem suurenema. Naiselikku naist annab ikka otsida. Mitte kusagilt pole võtta. Meest võetakse, kui seiklust, aga juhul, kui ma ei taha seiklus olla? Mis siis? Piisavalt seikluseid olnud, seega "Tänan. Pole huvitatud."
Ma ei hakka praegu Sinu teksti põhjalikult lahkama, sest sellisel juhul tuleks sellest brošüür. Mingit mõtet pole õigustusi otsima, ega õrnemat poolt süüdistustega ründama hakata. Aga kus kohas siin normaalsus on, kui vööras tibin pakub vahekorra eest raha või kutsuvad grupikasse? Ma ei ole gigolo. Seikle kellegi teisega. Viimasel aastal olen eriliselt silmad lahti hoidnud, kuid huvi on äratanud vaid üksikud. Need aga pole mingitel põhjustel sobinud. Võimalik, et väärtustan end liiga kõrgelt ja iga lehtsaba lihtsalt ei ületa kümnist?
Lugupidamisega - Musthaldjas -

Unknown ütles ...

Hirmus palju on üldistamist,labasust,ärapanemist.Tõsi see on,et leidub teistsuguseid mehi,kui siinsed ei sobi ja jätavad sellise tuima,osavõtmatu mulje.Lasku aga käia,kes Eesti naisi kinni hoiab,vaadake endale italiaanod või Antooniod,varsti näete selliste endi puudusi.Ma eelistaks ise vaikset small talki,jalutuskäiku kuskil ilusas paigas.Naisi on ka igasuguseid ja kas sa saad rääkida siin kõigi eest.Antonio,sul eest ära ei jookse ja tee temaga põnev skinny dipping :-P.
Mind heidutab Eesti naiste juures mõningane lihtsus ja õelus,küündimatus,vähene aktiivsus,nõudlikkus,enese mina liigne upitamine.Ma ei hakka sellepärast õigustama Eesti mehi,et nemad kuskilt armu paarilist kaugemalt otsivad.Ma ju vaid 1 mees karja keskel oma arvamusega.